str. Mitropoliei, nr. 36, colț cu Șaguna, Sibiu 0727 740 667 office@digital-generation.ro
Digital Generation - cursuri IT pentru copii

Cursuri IT

Change/chance șansa la schimbare începe cu noi

În prezent, progresul tehnologic impune dezvoltarea unor abilități necesare pentru a alimenta inovația și a stimula interesul știinţific și disponibilităţile de informare ale școlarului.
Sistemul de educație și formare profesională trebuie să îşi adapteze şi să îşi actualizeze permanent oferta de educaţie şi formare profesională, pentru a răspunde eficient nevoilor societății și să fie orientat pe creativitate și inovare, pe dezvoltarea de competenţe care să permită, pe de o parte, exercitarea cetățeniei active și dezvoltarea personală și pe de altă parte, integrarea absolvenților pe piața muncii în continuă schimbare.
Educaţia urmăreşte să stimuleze natura umană, să dezvolte atât calităţi generale ale speciei umane, cât şi potenţialităţi cu care este înzestrată. Oamenii astfel educaţi urmează să-şi desfăşoare activitatea în societate, să-şi exercite anumite roluri sociale.

IATA CE-TI PROPUNEM! Asociația Digital Generation vă oferă următoarele tipuri de cursuri pe calculatoare Apple de 27 inch și sistem de operare iOS Cursuri de introducere in IT pentru copii între 7 - 13

1. BASIC IT - Word, Excel, PowerPoint, Google Apps

Învață să-ți faci propriile prezentări, fii un adevărat profesionist și haide să deslușești cu noi tainele calculatorului. Te învățăm toate secretele calculatorului pentru a avea toată informația la un click distanță. Nu este suficient să cauți informația, ci sa știi și ce informație trebuie sa cauti.

2. Programare

Diverse programe pentru copii între 8-13 ani - module de câte 4 sesiuni a câte 1,5 h.
Programare pentru copiii din clasele II-III, IV-V, VI-VIII.

3. Robotică

Module de câte 4 sesiuni a câte 1,5 h.

4. Imprimare 3D

scanarea, proiectarea și Imprimarea obiectelor gândite de fiecare copil.
grupe de vârstă 10-14 ani


Organizăm cursuri pentru elevi de vârsta între 7-18 ani.
Grupele de programare sunt formate pe segmente de vârstă: clasele II - III; clasele IV - V; clasele VI - VIII; Cursurile se țin în grupe restrânse, de câte 8 elevi per grupă, în funcție de vârstă.

Copiii care au urmat un modul în cadrul centrului nostru IT vor beneficia de discount de 10% la înscrierea la celelalte module.

Program

Luni - Vineri:
16:15 - 17:45, 18:00 - 19:30
Sâmbătă:
10:00 - 11.30, 12:00 - 13.30
preț modul 250 lei/lună, 4 ședințe săptămânale

  sună acum pentru detalii
Digital Generation Sibiu
© 2023 Toate drepturile rezervate.
Politica de confidențialitate
str. Mitropoliei, nr. 36, colț cu Șaguna, Sibiu.