str. Mitropoliei, nr. 36, colț cu Șaguna, Sibiu 0727 740 667 office@digital-generation.ro
Digital Generation - cursuri IT pentru copii

Proiectul Digital Generation

Change/chance șansa la schimbare începe cu noi

Cine suntem?

O echipă de oameni practici, direcți, pasionați de lucrul bine făcut, cu viziunea de a inspira și de a permite tuturor copiilor să aibă o viață mai sustenabilă și mai sănătoasă.
Activitatea noastră se bazează pe un spirit de apropiere și entuziasm. Lucrăm, dar ne și distrăm în tot acest timp. Împreună construim un mediu de lucru divers, favorabil incluziunii, deschis și sincer și căutăm în permanență oameni care împărtășesc atitudinea și valorile noastre pozitive.

Ce oferim?

Cursuri de informatică nivel basic, Cursuri de inițiere în programare (module pentru începători și avansați în funcție de solicitări și gradul de pregătire), Cursuri de robotică, Cursuri de imprimare 3D.

Cui ne adresăm?

Cursurile noastre se adresează copiilor cu vârsta școlară de peste 7 ani.

Ce ne dorim?

Să schimbăm mentalități, să dezvoltăm abilități și competențe inovatoare și creative, astfel încât, copii noștri să crească și să se dezvolte ca indivizi.
Nevoia de a înființa Asociația Digital Generation și de a furniza cursuri IT a pornit de la necesitatea continuă de dezvoltare a unui sistem educațional accesibil, atractiv și competitiv, care să ofere servicii de educație și formare profesională de calitate pentru a Răspunde relevant și rapid la cerințelor
Pe de altă parte, este pe deplin cunoscută realitatea sistemului nostru educațional, care din cauza lipsei de previziune pe termen lung, ca să ne raportăm doar la o singură cauză, prezintă deficiențe majore în ceea ce privește posibilitatea accesului la educație al tuturor copiilor, în special în zonele rurale, precum și handicapul de a pune în valoare şi a antrena capacităţile creatoare ale şcolarului. Rezultate foarte bune în acest sens le aduce educația prin joc. Jocul oferă copiilor o sumă de impresii care contribuie la îmbogăţirea cunoştinţelor despre lume şi viaţă, totodată îi măreşte capacitatea de înţelegere a unor situaţii complexe, creează capacităţi de reţinere stimulând memoria, capacităţi de concentrare, de supunere la anumite reguli, capacităţi de a lua decizii rapide, de a rezolva situaţii-problemă, într-un cuvânt îi dezvoltă creativitatea.
Un copil cu o personalitate puternică nu se resemnează, ci depune eforturi pentru a face faţă.

Digital Generation Sibiu
© 2023 Toate drepturile rezervate.
Politica de confidențialitate
str. Mitropoliei, nr. 36, colț cu Șaguna, Sibiu.